Leírás
3. ÖSSZETEVŐK |
|
növényi zsír (hidrogénezett pálmamag), sovány tejpor, savópor, édesítőszerek (eritrit, szukralóz) emulgálószer (napraforgólecitin) Nyomokban glutént, dió- és mogyoró féléket tartalmazhat. |
9. TÁPLÁLKOZÁSI ÉRTÉKEK |
|||||
Érték megnevezése |
Jellemző érték |
Me |
Értékek forrása |
||
Energia (kJ) |
2291 |
kJ/100g |
A megjelölt értékek az alapanyagok értékeiből számítottak, csak tájékoztató jellegűek. |
||
Energia (kcal) |
523 |
kcal/100g |
|||
Zsír |
43,8 |
g/100g |
|||
Telített zsír |
40,7 |
g/100g |
|||
Szénhidrát |
40,9 |
g/100g |
|||
Cukor |
27 |
g/100g |
|||
Poliol |
14 |
g/100g |
|||
Fehérje |
10 |
g/100g |
|||
Só |
0,92 |
g/100g |
|||
Rost |
0 |
g/100g |