Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Hmmmm... a Bio-Mynd gyártásával

BIO-MYND Kft. 1992-ben alakult édesipari termékeket gyártó és forgalmazó vállalkozás, mely Kecskemét közelében található helvéciai székhellyel és telephellyel működik.

Egyik fő tevékenységi területünk a csokoládék és bevonó masszák gyártása. Folyamatosan a vásárlók igényeihez igazodva bővítjük termékskálánkat, éppen ezért ét, tej és fehér csokoládé is megtalálható termékpalettánkon. Ezen termékek fő felhasználói a pékségek, cukrász- és sütőüzemek.Másik fő tevékenységünk a fent említett, de akár hozott alapanyagokból is a bérgyártás. Önök megálmodják édes termékeiket Mi legyártjuk.

 

"Ami tegnap elég volt, az ma már kevés, holnap pedig már egyáltalán nem elég."

Mottónkhoz híven a fogyasztók igényeihez igazodva bővítjük termékskálánkat, és elsődleges szempont számunkra az egyenletesen kifogástalan minőségű termékek biztosítása. Éppen ezért már az alapanyagok beszerzésénél nagy gondot fordítunk a minőségre és a nyomon követésre a gyártás, csomagolás és raktározás teljes ideje alatt. Cégünknél az FSSC 22000 minőségirányítási rendszer működik, mely biztosítja a leírtak maradéktalan betartását.

 

Számunkra a minőség és a biztonság egyenletes biztosítása a legfőbb érték. Cégünk a tömegtermelés helyett a minőségi termelést választotta, így vevőinknek nem csak olyan termékeket kínálunk, melyek finomak, de biztonsággal is fogyaszthatóak.